Rólam

Rólam

Üdvözöllek a honlapomon! Örlősy Dóra vagyok, coach, szervezetfejlesztő, HR tanácsadó. Pszichológus és közgazdász végzettségem van, közel két évtizede foglalkozom emberek és szervezetek támogatásával. Tapasztalataim nagy részét vállalati HR vezetőként multinacionális környezetben szereztem. Sok munkát fektettem abba, hogy hatékonyan tudjam támogatni egyfelől az egyéneket, vezetőket a céljaik elérése felé vezető úton, másfelől a különböző munkacsoportokat az együttműködés fejlesztése terén. Több száz óra egyéni konzultáció és csapat facilitáció áll a hátam mögött. Különféle vezetőképző programoknak, csapatépítő műhelymunkáknak és tréningeknek voltam a részese, hol aktív résztvevőként, hol pedig szervezőként vagy trénerként.

2017 óta önálló tanácsadóként foglalkozom coachinggal, szervezetfejlesztéssel, HR tanácsadással. Küldetésem, hogy a gyakorlatban segítsem a vezetők munkáját és fejlődését mindazzal a folyamatosan gyarapodó tudással és élettapasztalattal, amit „élesben” szereztem szervezeti sikerekről és konfliktusokról, vezető-beosztott, vezető-vezető kapcsolatokról, lendületekről és elakadásokról. Igazi nagy sikert jelent számomra, mikor megtaláljuk a kulcsot ahhoz, hogy a kívánt változás hosszú távon is fenntartható, tényleges átalakulás legyen. Coaching alkalmaim és workshopjaim vezető motivuma az értékteremtés: közös munkánk során egy új belső egyensúlyt találhatsz, melynek tudatosítása révén képessé válsz arra, hogy természetes és autonóm módon kapcsolódj önmagadhoz és ezen a szilárd talajon állva alakítsd társas kapcsolataid.

Munkámat a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) kompetenciái és etikai elvei mentén végzem, folyamatosan képzem magam. Anyanyelvem magyar, ezen felül angolul és olaszul beszélek felsőfokon. Tagja vagyok a Nemzetközi Coach Szövetségnek és a szervezet magyar tagozatának.

Két fiú édesanyja vagyok, családban élek, szabadidőmben jógázom, vitorlázok, kirándulok, utazom, mikor mire van lehetőségem.

További információt a LinkedIn oldalamon találsz.

Végzettségeim, akkreditációim:

Action Learning Team CoachHR Partner Consulting
Associate Certified Coach Nemzetközi Coach Szövetség
Kvalifikált Business CoachCoach Akadémia
Executive MBAKözép-Európa Egyetem (CEU) Business School
Management Capability Development ProgramCoats Group
Vezetői AkadémiaKPMG-BME Akadémia
Személyügyi gazdálkodó (OKJ 54344201)IMC Nemzetközi Üzleti Iskola
Pszichológus diplomaELTE BTK

PPI-DISC, ProfileXT, Checkpoint 360 felmérések hivatalos tanácsadója

Együttműködő szakmai partnerem: